Francesc Magrinya Torner

 

Francesc Magrinya
Profesor de Urbanismo en Universitat Politècnica de Catalunya
Barcelona y alrededores, EspañaInvestigación
Actual
Universitat Politècnica de Catalunya
Anterior
Agencia Ecologia Urbana de Barcelona, SET, INITEC Energía
Educación
Ecole nationale des Ponts et Chaussées

 

Profesor de Urbanismo
Universitat Politècnica de Catalunya
septiembre de 1997 – actualidad (19 años 6 meses)
Profesor Sección Urbanismo y Ordenación Territorial
Master Oficial de Sostenibilitat
Master de Ingeniería Cicvil
Master de Ingeniero de Caminos
Responsable de las aAsignaturas: Elementos de Urbanización y Gestión del Medio Urbano, Urbanismo, Urbanismo sostenible, Ecologia Urbana y Territorial, Desarrollo Urbano y Territorial
Asesor Movilidad
Agencia Ecologia Urbana de Barcelona
enero de 2000 – septiembre de 2006 (6 años 9 meses)
Proyecto Peatonalización de Gracia
Proyecto de Red Ortogonal de Bus de Barcelona
Estudio de Movilidad del Prat de Llobregat
Ingeniero de Transporte
SET
septiembre de 1989 – julio de 1990 (11 meses)
INITEC Energía
Ingeniero Civil
INITEC Energía
junio de 1988 – septiembre de 1989 (1 año 4 meses)

 

Francesc Magrinyà Torner

Torna al llistat de candidatures

EIXAMPLE
Presentació / CV:
Barcelona (1963). Enginyer de camins i doctor en urbanisme a Paris I-Sorbonne. Actualment sóc professor agregat d'urbanisme a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). He treballat des de 1988 a diferents feines de consultoria d'urbanisme i transports. He estat comissari d'exposicions: Cerdà.Urbs i Territori (1994) i Cerdà 150 anys de Modernitat (2009). Vaig treballar a l'Agència d'Ecologia Urbana de Barcelona (2000-2006), en què vaig participar, entre altres, en els projectes de la Xarxa Octogonal de Busos de Barcelona i en el projecte de SuperIlles de Gràcia. La meva activitat social l'he portat en projectes de cooperació (ASF i ESF) i en entitats socials (RecreantCruïlles), culturals (Idensitat i Arquitecturas Colectivas) i ambientals (CST, PTP, BACC i Som Energia)

Motivació:
Sóc veí de l'Esquerra de l'Eixample i he treballat en diferents projectes per al barri. Especialment a l'Assemblea de l'Esquerra de l'Eixample, al Col·lectiu RecreantCruïlles que ha portat endavant l'Espai Germanetes i a la vocalia d'Urbanisme de l'AAVV de l'Esquerra de l'Eixample, així com en el projecte Respira per a la creació de rutes de salut i camins Escolars. Com a urbanista i estudiós de l'Eixample crec que cal una transformació d'aquest districte que pot representar un canvi radical per a la ciutat, tant pel que fa a la contaminació ambiental com pel que fa a la creació d'espais públics per a un reforçament de les xarxes socials. La transformació de l'Eixample per a la gent, des d'una Barcelona En Comú és una de les coses que més m'il·lusiona en aquests moments.